O nama

Proizvodnja i popravak poljoprivredne mehanizacije i trgovaČko poljodjelski obrt

Proizvodnja i popravak

Obrt „Kolarić“ osnovan je sada već pomalo davne 2008. godine, a njegov osnivač i jedini vlasnik je g. Pero Kolarić. Obrt se primarno bavi proizvodnjom i popravkom poljoprivrednih strojeva i mehanizacije. Iako je prvotno u fokusu bila proizvodnja tanjurača, po čemu smo izrazito poznati, po zahtjevima kupaca počeli smo proizvoditi teške drljače, sjetvo spremače, vibro grubere, ali i druge priključke. U pogledu popravaka i reparacije na raspolaganju smo za popravak većine priključnih strojeva, kao primjerice prikolice, tanjurače, plugove, itd.


Trgovina

Trgovina je sastavni dio obrta „Kolarić“ pod nazivom „Agro Kolarić“ od 2014. godine. Smještena u Otoku na novoj adresi Bana Jelačića 23. Trgovina je na raspolaganju i nudi veliki asortiman poljoprivrednih dijelova (originalne ili zamjenske), gume, akumulatore CIAK, sve vrste remenja i ležajeva, boje i lakove, i još puno toga.

Trgovina je na rspolaganju svaki radni dan od 8 do 19 sati, a subotom od 8 do 15 sati. Također trgovina je dostupna i na telefon 032/373-861.